SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI: nakup.kea.si

Predstavitev

To spletno mesto za vas pripravlja podjetje KEA, d.o.o. Obrtna ulica 2, 3230 Šentjur. Podatki o podjetju KEA, d.o.o. in njegovih proizvodih ter tretjih osebah in njihovih proizvodih, zbrani na tem spletnem mestu, so pripravljeni z veliko mero skrbnosti, vseeno pa obstaja možnost, da pri dodajanju vsebin ali kakršnihkoli drugih spremembah na spletnem mestu pride do napak, za kar se obiskovalcem spletnega mesta iskreno opravičujemo. Z obiskom tega spletnega mesta vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema pogoje uporabe spletnega mesta nakup.kea.si.

Vsebina in izključitev odgovornosti

Vse vsebine na spletnem mestu nakup.kea.si so informativnega značaja. KEA, d.o.o. se obvezuje, da bo storila vse, kar je v njeni moči, da bodo podatki na spletnem mestu ažurni, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, proizvoda ali opisanega postopka. Prav tako KEA, d.o.o. ne odgovarja za morebitne tipkarske in ostale napake ter morebitne pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

KEA, d.o.o. v nobenem primeru ni in ne more biti odgovorna za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, preko katere je mogoče dostopati do spletnega mesta nakup.kea.si, ki so posledica uporabnikovega obiska spletnih strani ali njihove kakršnekoli uporabe. KEA, d.o.o. ni odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta nakup.kea.si .

KEA, d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletnega mesta nakup.kea.si kadarkoli, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila ter ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Ponudba izdelkov v spletni trgovini se zaradi narave poslovanja preko spleta pogosto in hitro spreminja ter ažurira. Vse fotografije vključno s fotografijami izdelkov so simbolične.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 2. b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
 4. d) dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. e) pogoje dostave artiklov (način, kraj in rok dostave),
 6. f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 7. g) način plačila in dostave,
 8. h) časovno veljavnost ponudbe,

Pravno obvestilo

Vse pravice spletnega mesta nakup.kea.si so pridržane. Vsa slikovna in pisna gradiva in informacije na spletnem mestu nakup.kea.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine KEA, d.o.o.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu nakup.kea.si izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnega mesta KEA, d.o.o. v komercialne namene ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Pravno obvestilo in pogoje uporabe spletnega mesta lahko KEA, d.o.o. kadarkoli spremeni ter so za uporabnike zavezujoči v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

KEA, d.o.o. uporablja tehnologijo piškotkov, s pomočjo katerih omogoča sledenje vaših poti po njenem spletnem mestu, registracijo aktivnosti uporabnikov na tem spletnem mestu ter ocenjevanje in izboljševanje spletnega mesta z namenom, da bi ga naredili kar najbolj uporabnikom prijaznega. Sami lahko spletni brskalnik nastavite tako, da onemogoči delo s piškotki ali da vas opozori, kadar so piškotki poslani.

Za namene statistike si KEA, d.o.o. pridržuje pravico pridobivanja zgolj tistih podatkov obiskovalcev njenega spletnega mesta, iz katerih niso razvidne individualne lastnosti posameznika.

Na nekaterih delih našega spletnega mesta nam boste zaupali svoje osebne podatke, na primer zaradi registracije na spletno mesto. KEA, d.o.o. jamči in se obvezuje, da bo te osebne podatke varovala kot zaupne skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatkov, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.

Podatki, ki jih zbiramo

Podjetje Kea, d.o.o. lahko zbira in obdeluje podatke o vas, kot so:

 • Podatki, ki jih lahko posredujete, ko izpolnjujete obrazce na spletnem mestu ali kako drugače pošljete podatke spletnemu mestu oziroma mu jih daste na voljo. To denimo vključuje vse:

(a) podatke, posredovane ob registraciji za uporabnika spletnega mesta oziroma za katere koli storitve, ki jih ponuja podjetje Kea, d.o.o.; in

(b) podatke, posredovane v katerih koli dokumentih, gradivih, komunikaciji ali drugi vsebini, ki jo naložite, prenesete, delite ali kako drugače daste na voljo v povezavi z vašo uporabo spletnih mest ali storitev, ki jih zagotavlja podjetje Kea, d.o.o.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podjetje Kea, d.o.o. lahko uporablja podatke, ki jih hrani o vas, na naslednje načine:

 • da predstavi vsebino in podatke na spletnih mestih podjetja na najustreznejši način za vas
 • da vam zagotovi informacije, izdelke ali storitve, ki jih zahtevate od podjetja Kea d.o.o. za katere podjetje meni, da vas lahko zanimajo, če ste podali soglasje, da se lahko vzpostavi stik z vami za takšne namene;
 • zagotoviti storitve, ki bi jih lahko občasno zahtevali od Kea d.o.o. (ne glede na to, ali so plačane ali ne), komunicirati z vami v zvezi s temi storitvami in ustrezno obdelati naročila za izdelke ali storitve;
 • anketirati stranke in izvesti tržne raziskave za izboljšanje naših izdelkov in storitev; ali
 • da upravlja in administrira vaše račune ter občasno stopi v stik z vami, kot je potrebno v povezavi z vašo uporabo spletnih mest in/ali storitev podjetja Kea d.o.o., kar med drugim vključuje to, da vas obvešča o spremembah storitev naših spletnih mest in podlage, na kateri so te zagotovljene.

Kje hranimo vaše podatke

Običajno podjetje Kea d.o.o. hrani in obdeluje vaše osebne podatke znotraj Evropskega gospodarskega prostora. Vendar pa se lahko podatki, ki jih Kea d.o.o. zbere od vas, prenesejo v državo zunaj Evropskega gospodarskega prostora in se v njej hranijo, pri čemer njena zakonodaja morda ne zagotavlja enake ravni varstva za vaše podatke, čeprav vedno poskrbimo, da so deležni enakovredne ravni varstva.

Čeprav si bo Kea d.o.o. prizadevala varovati vaše osebne podatke, ko jih prejme, pa prenos informacij do nas ali od nas po internetu ni popolnoma varen, podatke pa nam po spletu pošiljate na lastno odgovornost. V izogib dvomu podjetje Kea d.o.o. ne sprejema nobene odgovornosti za izgubo ali škodo, ki jo lahko utrpite zaradi takšnega prenosa.

Kdaj bomo z uporabnikom vzpostavili stik v namene trženja

Kea d.o.o. vas bo obvestila (pri zbiranju vaših podatkov), če bi podjetje rado uporabilo vaše podatke za namene trženja, vendar pa bo to storilo le, če mu daste svoje soglasje za takšno uporabo vaših osebnih podatkov.

Uveljavite lahko svojo pravico do preprečitve takšne uporabe, ko podjetje Kea d.o.o. zbere vaše podatke, tako da označite, da ne želite, da se vzpostavi stik z vami za namene trženja.

Če se pozneje premislite, lahko to prav tako sporočite podjetju Kea d.o.o., tako da vzpostavite stik preko online@kea.si.

Zunanje povezave

Vsebine na spletnem mestu nakup.kea.si lahko vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so druga spletna mesta, posamezne spletne strani in drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletnih strani nakup.kea.si ne morejo domnevati, da spletne strani, do katerih spletno mesto ponuja povezave, upoštevajo enaka načela spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot jih upošteva KEA, d.o.o. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost KEA, d.o.o. za vse primere izključena.

Avtorske pravice

To spletno mesto vsebuje gradivo, zaščiteno z avtorskim pravom. Za to gradivo sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravico reprodukcije in distribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali distribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteno gradivo se kljub temu lahko citira in uporablja dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah, ki v splošnem dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene, kot so učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Kontakt : online@kea.si

OHRANIMO
PRIJATELJSKO VEZ